Sulje ikkuna

Ohjeet

Jos kuva ei näy, päivitä oma flash-plugin
Uusimman version saat täältä. Version olisi syytä olla 9.0.115.0 tai suurempi.

Suoraan lähetykseen
pääset klikkaamalla "Suora lähetys"-linkkiä.
KirkkoTV:tä avatessa suora lähetys menee aina automaattisesti päälle.

Tallenteiden katsominen
Kuvaruudun vasemmalta puolelta voit valita klikkaamalla katsottavaksi tallenteet.

Tallenteet on kategorisoitu kirkon toimesta. Käytä kategorioita hyväksi löytääksesi tietyn lähetyksen helposti. Kategorian sisällä voit selata tallenteita liikuttamalla pystypalkkia hiiren avulla, ja lähetyksen voit valita klikkaamalla sen kuvaketta. Lähetyksen nimessä on aina tilaisuuden nimi ja päivämäärä.

Äänen säätäminen
Kuvaruudun alta voit säätää äänenvoimakkuutta vierittämällä oikealla alhaalla olevaa valkoista pallukkaa. Voit myös laittaa äänen kokonaan pois päältä ja takaisin päälle klikkaamalla torven kuvaa. Jos et saa ääntä kuulumaan, tarkista että myös tietokoneesi omat ääniasetukset ovat kohdallaan.

Kuvan säätäminen
Kuvaruudun alta voit suurentaa kuvan koko näytön kokoiseksi ja takaisin pienemmäksi. Koko näytön saat pois päältä painamalla tietokoneesi "Esc"-näppäintä. Jos katselet tallennetta, voit hypätä suoraan haluamaasi kohtaan tallenteen sisällä klikkaamalla hiirellä aikajanaa.

Seurakunnan nettisivulle
pääset klikkaamalla vasemmalla ylhäällä olevaa seurakunnan logoa.
Sulje ikkuna

Tulevat lähetykset